Duim omhoog voor deze bedrijven! Zij hebben namelijk een eerste stap gezet richting het inzichtelijk krijgen van de softwarelicentie situatie en het beheer van software assets. Samen zorgen we voor een eerlijke en veilige digitale wereld.

Zet een tweede stap richting compliancy:
doe een inventarisatie en word ook een golden company.
UNCENSOR NOW!
...
Disclaimer:

Bedrijven in Nederland hebben op BSA.nl een bedrijfsprofiel waarmee zij toegang hebben tot diverse Software Asset Management tools. Bedrijven met een geactiveerd bedrijfsprofiel hebben een uitnodiging ontvangen om hun bedrijfsnaam op deze Wall te plaatsen. Ook bedrijven zonder geactiveerd bedrijfsprofiel maar die tijdens de Uncensor Now-campagne van najaar 2016 gebruik hebben gemaakt van één van de aangeboden hulpmiddelen binnen de campagne hebben een uitnodiging ontvangen. Bovenstaande bedrijven hebben die uitnodiging geaccepteerd.

“Golden companies" op de Wall zijn bedrijven die een tweede stap hebben gezet richting het beheer van hun software assets door middel van het aan BSA aantoonbaar uitvoeren van een software-inventarisatie (ofwel zelf via de BSA Software Inventarisatie ofwel met behulp van een coach in het BSA Performance Programma).

Met het plaatsen van deze bedrijfsnamen geeft de BSA geenszins een waardeoordeel over de betreffende bedrijven, noch is de BSA verantwoordelijk voor de inhoud van websites waartoe bedrijfsnamen kunnen linken. De BSA behoudt zich het recht voor plaatsing op de Wall zonder opgave van redenen te weigeren of geplaatste namen te verwijderen.

Staat uw bedrijf op deze pagina en wilt u dit ongedaan maken? Geef dit dan door via onze Support Portal.